Garnituri si feronerie

Montarea ferestrelor din termopan este pe cat de necesara, pe atat de profitabila. In ceea ce priveste piata romaneasca, preturile acestor servicii au inceput sa scada considerabil, ca si consecinta a faptului ca producatorii de termopane au gasit alternative mai putin costisitoare in ceea ce priveste fabricatia tamplariilor din PVC si aluminiu. Asadar, pretul final oferit clientilor este unul mult mai scazut in comparatie cu preturile initiale existente in Romania.

Cu toate acestea, serviciile oferite trebuie sa fie de o calitate superioara pentru ca montarea ferestrelor de termopan sa fie eficiente si sa aduca avantajele unui spatiu foarte bine izolat, atat din punct de vedere termic cat si fonic. In acest context, cele mai importante elemente care trebuie luate in considerare la montarea termopanelor sunt garniturile si feroneria.

Garnituri Termopane

Atunci cand vine vorba despre nivelul de izolare termica si fonica, etansarea este procesul necesar pe care clientii trebuie sa il aiba in vedere. Ferestrele neetansate vor aduce prea putine avantaje clientilor, avand in vedere ca izolatia ferestrelor va fi situata foarte aproape de zero. Etansarea se realizeaza cu ajutorul unor garnituri speciale care sunt menite sa previna si sa opreasca pierderea caldurii si patrunderea aerului rece, dar si umiditatea.

Condensul este principala cauza pentru care multi dintre clientii companiilor de termopane sunt nemultumiti, motiv pentru care atentia si precautia sunt absolut necesare.

Compania noastra colaboreaza cu furnizori care ofera garnituri pentru termopane la o calitate superioara. In functie de ferestrele de termopan alese de catre client, se va alege si tipul de garnituri necesare pentru o izolare completa. Aceste garnituri trebuie sa fie fabricate dintr-un material de cauciuc foarte rezistent, durabil, care sa nu isi schimbe proprietatile la temperaturi extreme. Garniturile, la fel ca si ferestrele, au parte de garantie din partea montatorilor, motiv pentru care este recomandabil ca defectele sau uzura prematura sa fie semnalate din timp util. Personalul nostru este autorizat sa efectueze diagnoze si revizii anuale, astfel incat, acolo unde este cazul, se va propune inlocuirea garniturilor pentru o etansare perfecta.

Feronerie Termopane

Feroneria este de cele mai multe ori, sursa rezistentei slabe in timp a garniturilor. Cu siguranta ca acestea nu au o durata de viata nelimitata, insa este de preferat ca aceasta sa fie prelungita cat de mult posibil. Feroneria este categoria elementelor care au rolul de a inchide si de a deschide tamplaria ferestrei. Feroneria trebuie sa fie aleasa in functie de ferestrele preferate de client. Nu orice feronerie se potriveste oricarui model de fereastra, iar in momentul montarii, echipa companiei de termopane trebuie sa se asigure ca inchiderea are loc in mod corect, fara niciun defect.

Importanta unei feronerii de calitate se regaseste in pierderea energiei termice in momentul in care etansarea nu mai are loc in mod eficient. Astfel, aerul rece poate sa intre cu usurinta in locuinta sau in birou, iar aerul cald va fi pierdut. De asemenea, izolarea fonica nu mai are loc intr-un mod eficient. Verificarile feroneriei sunt foarte importante, acestea depinzand de ferestrele alese care pot fi oscilobatante, batante si oscilante.