Serviciile noastre

Serviciile companiei noastre s-au extins odata cu trecerea timpului, astfel incat produsele noastre pot fi livrate direct la domiciliul sau sediul clientului, prin curierat sau cu ajutorul dealerilor autorizati.

Clientii nostri apeleaza la serviciile noastre atunci cand apare necesitatea repararii, a reconditionarii, a etansarii, a reviziilor si a intretinerii geamurilor termopane. Reprezentand cele mai moderne metode de a izola orice locuinta, birou, spatiu comercial sau spatiu de depozitare, geamurile termopan sunt utilizate in toate domeniile.

Cu toate acestea, odata cu trecerea anilor sau chiar si la scurt timp dupa instalare, pot avea loc nereguli care nu trebuie trecute cu vederea. Inginerii tehnicieni care fac parte din echipa noastra si personalul de teren autorizat in acest domeniu se vor deplasa la domiciliul sau la sediul clientului in cel mai scurt timp pentru a realiza o diagnoza si a face o evaluare a serviciilor necesare.

Cele mai frecvente servicii pe care le oferim clientilor nostri la cele mai inalte standarde sunt realizarea deschiderii dublelor, etansarea termopanelor, instalarea unor glafuri pentru exterior sau pentru interior, intretinerea periodica si revizia ferestrelor din PVC sau aluminiu, montarea termopanelor, montarea plaselor de insecte pe ferestrele din termopan, reparatia termopanelor, inlocuirea garniturilor, inlocuirea geamurilor sparte sau serviciile de feronerie care presupun prelucrarea fierului cu ajutorul unor tehnici speciale in asa fel incat sa obtinem rezultatul dorit de catre client.

Deschiderile duble mentionate sunt realizate atunci cand clientul doreste o dubla deschidere a ferestrei. Aceasta tehnica inseamna combinarea deschiderii batante sau clasice si a deschiderii oscilante intr-un singur ochi de fereastra. Astfel, deschiderea se va realiza normal sau in foarfeca, in functie de dorinta clientului. In ceea ce priveste etansarea termopanelor, in momentul in care acest proces nu are loc in mod corect sau deloc, temperatura din interiorul locuintei se pierde foarte usor in timpul sezonului rece si creste cu usurinta in timpul sezonului cald.

Un mare dezavantaj care apare in lipsa etansarii este imbatranirea rapida a garniturilor, ceea ce semnifica investitii in plus, efort si timp pierdut. Montarea unor glafuri in interiorul sau in exteriorul ferestrelor are rolul de a preveni condensul pe peretele interior si pe profilul tamplariei. Glafurile pentru interior ii ofera acesteia un aspect placut si o protectie impotriva umiditatii.

Gamele de culori ale acestora sunt variate, iar materialele din care sunt fabricate sunt rezistente la impact, socuri si zgarieturi.

Intretinerea geamurilor termopane, o alta latura a serviciilor oferite cu seriozitate si profesionalism de catre compania noastra, presupune revizia si diagnoza ferestrelor din PVC si aluminiu. In general, intretinerea presupune ungerea componentelor mobile si tratarea garniturii in asa fel incat aceasta sa nu isi piarda elasticitatea prematur. Recomandarea specialistilor din domeniu este ca reviziile sa aiba loc o data la 2 ani de la instalarea initiala.

Alte servicii precum montarea plaselor pentru insecte sunt procese usor de realizat care necesita un timp scurt si o investitie minima. Echipa noastra va poate oferi servicii complete, utilizand echipamente profesionale, de ultima generatie. Cu ajutorul serviciilor noastre, veti avea parte de siguranta, confort, o izolatie foarte buna a incaperilor si un design foarte placut la vedere.