Plase insecte

Dupa o zi obositoare, uneori stresanta, orele petrecute acasa, in familie, alaturi de cei dragi sunt mult asteptate in special atunci cand nu suntem vizitati de musafiri nepoftiti, astfel ca montarea de rame, usi si rulouri cu plasa a devenit o necesitate. Cu un sistem modern si eficient de protectie impotriva insectelor, puteti avea o noapte mult mai linistita.

IATA SI CATEVA AVANTAJE: design modern, nu sunt necesare modificari ale ferestrei, stabilitate ridicata datorita profilelor din aluminiu, cel mai ecologic sistem de protectie impotriva insectelor, permit schimbul de aer intre interior si exterior, se pot actiona manual foarte usor. Ramele pot fi cu balamale, fixe, dar si rulouri prevazute la partea inferiora cu perie de etansare.

 

PLASELE CU BALAMALE SI CELE FIXE. Cadrul este executat din profile speciale din aluminiu, vopsite in camp electrostatic la culoarea dorita de dumneavoastra, sita este din fibra de sticla, cu o rezistenta mare la rupere, ochiuri foarte fine de culoare gri (pentru a nu se cunoaste depunerea prafului), nu arde, este special realizata pentru rezistenta la ultraviolete. Fixarea se face cu balamale, plasa se va deschide in exterior, iar pe timpul rece ea poate fi usor demontata. Aceasta este varianta economica.